Добавлено: 25 Oct 2020, Sun, 1:02 Заголовок сообщения: А давайце калі-небудзь сустрэнемся
Прапанова да заўзятараў "Глобуса Беларусі", няўжо ніколі, ні ў кога, не было жадання пазнаёміцца з аўтарам шыкоўнага артыкула-паведамлення на ГБ? Здаецца мы настолькі аднолькавыя, што нам не можа быць не цікава абмяркаваць нашыя турботы і захапленні. Магчыма я разважаю занадта шырока, але мяркую да 20-годдзя "Глобуса Беларусі" сфврміраваўся сапраўдны калектыў, што працуе ўжо не адзін год РАЗАМ. Мы розныя і з розных месцаў, але ж мы адной прафесіі - краязнаўцы, аматары беларушчыны. Няўжо мы не сумеем арганізавацца ва ў сустрэчу ў якімсці месцы?
Добавлено: 25 Oct 2020, Sun, 23:17 Заголовок сообщения:
Valery Zeliazei писал(а):
А как насчет 23.34???
а у кого вторично уже и уголовочка светит. Но к следующей осени, очень хочется верить, что этой позорной статьи и в помине не будет. Я лично за встречу!!!
Добавлено: 26 Oct 2020, Mon, 22:27 Заголовок сообщения:
З маёй шклянкі заўсёды аптыміст паспявае адпіць. Таму яна ў мяне ўвесь час напалову пустая.
Баюся, што да наступнай восені тых, хто выратаваўся ад другой і трэцяй хвалі, накрые пятая і шостая. Але ж адзначаць трэба. Як кажуць, будзе і наша вуліца на вашым сьвяце.
Можна па старой савецкай завядзёнцы: абвесьціць сацыялістычнае спаборніцтва "Насустрач дваццацігоддзю". Перможа той, хто накідае больш цікавых і, галоўнае, новых аб'ектаў. Ну і пра суботнік, пра суботнік не забудземся. Частку ад заробленых грошай - на рахунак ГБ. А пераможцу - ордэн "Трудового красного Ленина".
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы